Warszawa, al. Niepodległosci 80, Mokotów
Nowy gracz w jagodowej stawce, a już mu kibicują w bliższym i dalszym sąsiedztwie. Ciacho to nowe miejsce na Mokotowie, chociaż pod adresem o długiej gastronomicznej historii. Wcześniej była tu restauracja. Piekarnia przycupnęła na skraju mokotowskiego ogródka jordanowskiego, co oznacza jedno: nie wśród jej klientów małych amatorów wypieków.
Z okazji Dnia Jagodzianki ich opiekunów na pewno ucieszy promocja. Będzie to zestaw: jagodzianka z kawą, przelewem Etiopia od Braci Ziółkowskich, wyjątkowym, bo z jagodową nutą.
Jagodzianki z Ciacha starczą dla całej rodziny – to poważna propozycja na Dzień Jagodzianki i cały jagodowy sezon. Klasyczny wrzecionowaty kształt i proporcja ciasta wpadną w oko wielbicielom klasyki, do tego słuszna proporcja ciasta do jagód, i lekko cytrusowy orzeżwiający posmak, który jagodzianka zawdzięcza subtelnemu dodatkowi werbeny.
Warszawa: Stolica prześciga się w obfitości. Coraz więcej masła w cieście, coraz więcej kruszonki, coraz więcej jagód! Jagodzianki warszawskie idą w stronę baroku.