Warszawa, ul. Puławska 38 (wejście od ul. Grażyny), Mokotów
Malutka urokliwa mokotowska piekarenka jagodzianki wypieka uczciwe, pełne świeżych i niczym nie chrzczonych jagód. Prosta to jest przyjemność, ale jakże ujmująca dopracowaniem detali i lekkością rzetelnie wygarowanego ciasta. Nikt tu niczego nie udaje, a wychodzi tak szczerze, od serca.
![rdest jagodzianki jagodzianki cała w mące](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2024/06/rdest-jagodzianki.jpg)
![Rdest_jagodzianki Cała w mące jagodzianka](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2024/06/Rdest_jagodzianki.jpg)
![Rdest_jagodzianki_mokotow jagodzianki cała w mące](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2024/06/Rdest_jagodzianki_mokotow.jpg)
![Rdest_jagodzianki_rdest Cała w mące jagodzianka](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2024/06/Rdest_jagodzianki_rdest.jpg)
Warszawa: Stolica prześciga się w obfitości. Coraz więcej masła w cieście, coraz więcej kruszonki, coraz więcej jagód! Jagodzianki warszawskie idą w stronę baroku.