Kraków, ul. Cystersów 26c/LU4
Masło, drożdże i miłość – wszystko to czuć w wypiekach Oli czyli założycielki Świeżo Upieczonej. Jej jagodzianki są bogate, szczere i pełne jagodowego kawioru. A w sezonie na jagody miłość do nich czuć także w innych wypiekach. Wpadajcie tu na inne jagodowe słodkości. Nas zachwycił jagodowy…danish. Duńskie wielowarstwowe listkujące się ciasto. Wyjątkowe!
![świeżo upieczona jagodzianki kraków świeżo upieczona jagodzianki kraków](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2024/06/swiezo-upieczona-jagodzianki-krakow--768x1024.jpg)
![świeżo upieczona kraków jagodzianki świeżo upieczona jagodzianki kraków](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2024/06/swiezo-upieczona-krakow-jagodzianki-794x1024.jpg)
Kraków: Klasyczne, wrzecionowate, czerpiące z tradycyjnych wzorców. Kraków nie eksperymentuje i stawia na sprawdzone przepisy, które stara się szlifować do perfekcji. Na naszej liście polecanych cukierni znalazły się jednak miejsca z równie mistrzowsko dopracowaną wegańską wersją jagodzianek.