Warszawa, Mokotowska 45, Śródmieście
Znana w całej Polsce cukiernia Lary Gessler słynie z wyjątkowo maślanych i luksusowych drożdżowych wypieków. Wyprawa do tej cukierni jest okazją do prawdziwej inhalacji zapachem masła. Dużo masła ma również tutejsza jagodzianka, której cena z reguły należy także do tych najwyższych. Idealnie krągła z klasyczną kruszonką i cukrem pudrem pełna jest klejących się do podniebienia jagód.
![jagodzianki słodki słony_Easy-Resize.com jagodzianki słodki słony](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2023/07/jagodzianki-slodki-slony_Easy-Resize.com_.jpg)
![słodki słony jagodzianki_Easy-Resize.com jagodzianki słodki słony](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2023/07/slodki-slony-jagodzianki_Easy-Resize.com_.jpg)
Warszawa: Stolica prześciga się w obfitości. Coraz więcej masła w cieście, coraz więcej kruszonki, coraz więcej jagód! Jagodzianki warszawskie idą w stronę baroku.