Warszawa, ul. Hoża 5/7, Śródmieście
Gigantyczne jagodzianki podbite aromatem skórki cytrynowej, które się ledwo mieszczą w pudełku. Wielka przyjemność – współmierna do rozmiaru deseru – a w dodatku w 100 procentach wegańska! Eter to urocze piekne miejsce w centrum Warszawy. Warto do niego wpaść nie tylko w sezonie na jagody. Z okazji Dnia Jagodzianki – specjalne jagodowe menu. Prócz jagodzianek (z cytrynowym lukrem lub pudrem) na gości będą czekać: jagodowe brioszki z kremem z timut i kwaśną śmietanką, jagodowa focaccia na wytrawnie, jagodowy croissant supreme, jagodowa rolada, bezsernik Jagody, scones jagoda – cytryna, jagodowa tartaletka i specjalny napój jagodzianka latte.
![Jagodzianki_eter_warszawa Jagodzianki_eter_warszawa](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2024/06/Jagodzianki_eter_warszawa-768x1024.jpg)
![roślinne jagodzianki eter_warszawa Jagodzianki_eter_warszawa](https://dzienjagodzianki.pl/wp-content/uploads/2024/05/roslinne-jagodzianki-eter_warszawa-768x1024.jpg)
Warszawa: Stolica prześciga się w obfitości. Coraz więcej masła w cieście, coraz więcej kruszonki, coraz więcej jagód! Jagodzianki warszawskie idą w stronę baroku.